ADK Asbestdeskundige Examen Vianen/Rotterdam

Examen Asbestdeskundige conform SC-570. Voor het praktijkexamen geldt geen vrijstelling meer vanaf 1 maart 2017. Vanaf 1 juni 2017 is er een officieel ADK examen mogelijk.
  • Beschikbare data

 

Examen Asbestdeskundige conform SC-570

Het theorie examen bestaat uit 80 meerkeuzevragen. Het theorie-examen vindt plaats op locatie van BME Opleidingen in Vianen of Rotterdam en duurt 100 minuten. Dit theorie gedeelte kan simultaan worden afgenomen tijdens ‘alle’ DTA theorie examens. Praktijk wordt afgenomen op een externe praktijk locatie. U bent als examen kandidaat zelf verantwoordelijk voor het selecteren van een te beoordelen locatie die voldoet aan de eisen. Wanneer de locatie niet voldoet aan de eisen kan deze ter plekke worden afgekeurd en kan het examen niet worden afgenomen.

Verlengd theorie-examen

  • Een verlengd theorie-examen kan alleen worden afgenomen bij kandidaten die een door een psycholoog of orthopedagoog afgegeven dyslexieverklaring kunnen overleggen.
  • Een kandidaat richt een schriftelijk verzoek voor het mogen afleggen van een verlengd theorie-examen aan de certificerende instelling.
  • Voor een verlengd theorie-examen kunnen hogere kosten in rekening worden gebracht. De kandidaat wordt over deze kosten vooraf geïnformeerd door de certificerende instelling.
  • Voor een verlengd examen is de beschikbare tijd 150% van de reguliere maximale examenduur.

Voorwaarden SC-570 examen

Meer info over het examineringschema SC-570

Examenprijs € 945,00
* Genoemde prijs is exclusief BTW