Direct contact

030 207 60 70

BME Opleidingen preferred supplier G-Ned

BME Opleidingen en het Nijmeegse asbest-, sloop-, productie- en bouwuitzendbureau G-Ned B.V. zijn onlangs een structurele samenwerking aangegaan. In het kader daarvan tekent BME Opleidingen als preferred supplier voor het opleiden van het personeelsbestand van G-Ned B.V.

G-Ned B.V. is een gevestigde naam in de uitzendbranche voor personeel in de sloop, asbestbranche, productie en bouwsector. Met ruim twintig jaar ervaring in de asbest- en sloopbranche heeft het bedrijf een heldere kijk op actuele wet- en regelgeving, waardoor G-Ned B.V. snel kan inspringen op personele vraagstukken en klanten van advies kan voorzien in complexe situaties. G-Ned B.V. kan daarbij een beroep doen op een zorgvuldig opgebouwd personeelsbestand, met medewerkers die beschikken over alle benodigde diploma’s, keuringen en PBM’s.

Volgens B. Jansen, financieel directeur bij G-Ned B.V., is het niet vreemd dat G-Ned en BME Opleidingen elkaar gevonden hebben. ‘BME Opleidingen heeft net als G-Ned kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. De keuze voor BME als preferred supplier op het gebied van opleidingen is dan ook niet meer dan logisch.’