Direct contact

030 207 60 70

Over ons

Over BME Opleidingen

BME Opleidingen is een opleidingsinstituut met ruim dertig jaar ervaring op het gebied van veiligheid en milieu. Wij zijn gespecialiseerd in cursussen en persoonscertificering voor de asbestbranche, cursussen over bouw, sloop, riolen, veiligheid en verontreinigde grond. Onze ervaren enthousiaste docenten zijn echte specialisten. Wij geven praktijkgerichte opleidingen, instructies en trainingen voor verschillende functieniveaus.

Ons aanbod

Wij bieden u een uitgebreid open-inschrijvingsprogramma voor cursussen op onze locaties in Nieuwegein en Rotterdam. Wilt u een groep medewerkers opleiden? Wij geven bijna al onze cursussen ook volledig of gedeeltelijk bij u op locatie (incompany).

Liever een cursus of training volledig naar wens en op uw specifieke situatie afgestemd? Ook kunt u bij ons terecht voor maatwerktrainingen. Deze kunnen we zowel incompany als op een van onze cursuslocaties geven.

Kiwa Compliance International

BME Opleidingen b.v. is onderdeel van de Kiwa groep. Actief op het gebied van Testen, Inspectie en Consultancy, in combinatie met Educatie en E-diensten (data services). Kiwa Compliance International is gespecialiseerd in Risico & Compliance Management op het gebied van schadelijke stoffen, gevaarlijke situaties en microbiologische agentia.

De juiste kennis helpt ons op de goede weg naar een gezonde leef- en werkomgeving. Mede daarom verzorgt BME Opleidingen doeltreffende opleidingen op het gebied van theoretische kennis, praktijksituaties, bewustwording, beheersing van risico’s en veilige omgang met asbest en andere gevaarlijke stoffen.

Ga voor meer informatie naar de website van Kiwa Compliance.