Asbestherkenning

e-Learning ASBEST – STOF TOT NADENKEN

Na het volgen van de e-learning is de cursist in staat om asbestverdachte materialen te herkennen in hun specifieke toepassingen in gebouwen, bouw - en sloopafval, grond en puin. Tijdens deze e-learning leert u ook om asbestverdachte situaties te herkennen, te beoordelen en risicovolle situaties in te schatten.

Gebouwen en installaties van voor 1994 bevatten in veel gevallen asbest. Omdat asbest risico’s kan opleveren voor de gezondheid, is het werken met asbesthoudende materialen aan regels gebonden. Deze e-learning "Asbestherkenning - stof tot nadenken" is een introductie in de wereld van asbest.

Kennis maken met het thema asbest of uw asbestkennis opfrissen? In ongeveer een uur en drie kwartier doorloopt u de training met de belangrijkste asbestonderwerpen. Deze online training is laagdrempelig en op elk gewenst moment en in uw tempo te volgen op een computer, laptop of tablet.

De training is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld medewerkers van woningbouwverenigingen, onderhoudsmedewerkers, medewerkers in de bouw en installateurs. Maar bijvoorbeeld ook voor de brandweer, inspectiediensten van de overheid en vastgoedeigenaren.

De video's voor de cursus zijn opgenomen in het asbestmuseum. Aan de hand van vele voorbeelden van toepassingen, krijgt u inzicht in: Waarvoor, door wie en wanneer asbest werd gebruikt. Ook leert u wat de gezondheidsrisico's zijn en waarom u asbest ook vandaag de dag nog altijd kunt tegenkomen.

De online training bestaat uit: 

  • 5 Modules,
  • 11 lessen,
  • vragen en toets per module,
  • een eindtoets,
  • Indien u de toetsen met goed gevolg aflegt dan ontvangt u het certificaat.

Staffel prijs per cursist 

aantal deelnemer(s)

prijs per deelnemer

€ 48,00* 

2- 10

€ 39,00* 

11 - 20

€ 31,50*

> 20

€ 25,00*

*Prijzen zijn exclusief BTW.

Meldt u meerdere mensen aan dan geldt er een staffel.
Wilt u mensen aanmelden voor de e-Learning? Neem dan contact met ons op via 
030 207 60 70 of via backoffice@bmeopleidingen.nl.