Asbestherkenning

e-Learning ASBEST – STOF TOT NADENKEN

Na het volgen van de e-learning is de cursist in staat om asbestverdachte materialen te herkennen in hun specifieke toepassingen in gebouwen, bouw - en sloopafval, grond en puin. Tijdens deze e-learning leer je ook om asbestverdachte situaties te herkennen, te beoordelen en risicovolle situaties in te schatten.

Gebouwen en installaties van voor 1994 bevatten in veel gevallen asbest. Omdat asbest risico’s kan opleveren voor de gezondheid, is het werken met asbesthoudende materialen aan regels gebonden. Deze e-learning "Asbestherkenning - stof tot nadenken" is een introductie in de wereld van asbest.

Kennis maken met het thema asbest of je asbestkennis opfrissen? In ongeveer een uur en drie kwartier doorloop je de training met de belangrijkste asbestonderwerpen. Deze online training is laagdrempelig en op elk gewenst moment en in je tempo te volgen op een computer, laptop of tablet.

De training is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld medewerkers van woningbouwverenigingen, onderhoudsmedewerkers, medewerkers in de bouw en installateurs. Maar bijvoorbeeld ook voor de brandweer, inspectiediensten van de overheid en vastgoedeigenaren.

De video's voor de cursus zijn opgenomen in het asbestmuseum. Aan de hand van vele voorbeelden van toepassingen, krijg je inzicht in: Waarvoor, door wie en wanneer asbest werd gebruikt. Ook leer je wat de gezondheidsrisico's zijn en waarom je asbest ook vandaag de dag nog altijd kunt tegenkomen.

De online training bestaat uit: 

  • 5 Modules,
  • 11 lessen,
  • vragen en toets per module,
  • een eindtoets,
  • Indien je de toetsen met goed gevolg aflegt dan ontvang je het certificaat.

Staffel prijs per cursist 

aantal deelnemer(s)

prijs per deelnemer

€ 55,00* 

2- 10

€ 46,00* 

11 - 20

€ 37,50*

> 20

€ 31,00*

*Prijzen zijn exclusief BTW.   

Je krijgt hierbij drie maanden toegang tot de cursus.

Meldt je meerdere mensen aan dan geldt er een staffel.
Wil je mensen aanmelden voor de e-Learning? Neem dan contact met ons op via 
030 207 60 70 of via backoffice@bmeopleidingen.nl.