BME Opleidingen: nieuwe docent

nieuws: 9 oktober 2019

BME Opleidingen verwelkomt Rik Massop als nieuwe docent voor asbest-, en veiligheidsopleidingen.

Rik Massop heeft 20 jaar ervaring met het werken met asbest. Ooit beginnen als saneerder en daarna bij BME Opleidingen zijn eerste DTA certificaat behaald. Rik heeft ook gewerkt als senior inspecteur bij Fibrecount.

Met bovenstaande ervaring heeft hij dus de gehele asbestketen leren kennen en begrijpen. ‘Werkplekinspecties, NEN 3140 keuringen, alles wat met veilig werken en asbest te maken heeft, heeft mijn interesse.  Door mijn kennis en ervaring ben ik op een gegeven moment begonnen met het opleiden van mensen, dat is echt mijn passie geworden.’ Aldus een bevlogen Rik Massop.

Het werken bij BME Opleidingen is geweldig omdat ik de kans krijg om mijn eigen inspiratie toe te passen bij het overbrengen van de kennis.  Het werken in het team waar ik nu zit is super; gezellige collega’s en goede ondersteuning. Samen leren we en verbeteren we de organisatie en onze kennis en daarmee ook de vakbekwaamheid van onze cursisten. Of ze nou interesse hebben in DIA, DTA, Chroom-6 of een andere asbest of veilig werken opleiding, bij BME Opleidingen zit je goed.’ alsdus Rik Massop.