Mentorschap DAV traject

.

Omschrijving
De DAV-1 dient een leerwerktraject te volgen om DAV-2 te kunnen worden. Dit traject moet worden begeleid door een mentor.
BME Opleidingen kan dit begeleidingstraject voor u verzorgen .
Onze mentor heeft een mentoropleiding gevolgd en is in het bezit van de door Ascert gestelde eisen, namelijk een ‘Verklaring opname mentorregister Ascert’, een ‘Onafhankelijkheidsverklaring mentor’ en een getuigschrift. 

Toelichting traject
Binnen de geldigheid van het DAV-1 certificaat van 6 maanden dient de kandidaat, onder begeleiding van een mentor, in de praktijk aan de slag te gaan bij één of meerdere gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijven.
In deze praktijkperiode moet de DAV-1 de door Ascert opgestelde praktijkopdrachten aantoonbaar uitvoeren en minimaal 120 pakuren maken, waarvan ten minste 30 in containment, gewerkt in ten minste 40 dagen, waarin ten minste 1 pakuur is gewerkt en moeten de logboeken waaruit deze werkervaring blijkt worden verstrekt aan de mentor.

Resultaat van het traject
Na het uitvoeren van alle praktijkopdrachten, de benodigde uren en een positieve beoordeling kan de DAV-1 de cursus DAV-2 volgen en het bijbehorende examen afleggen.

Voor wie?
Dit traject is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig als saneerder in de asbestbranche wil gaan werken.

Kosten
De kosten voor het mentortraject bedragen € 350 exclusief 21% BTW.

Korting
Het mentorschap kan ook gecombineerd worden met een DAV1 en/of DAV2 cursus. In dat geval kunnen wij een korting aanbieden.


Neem voor meer informatie contact op met onze backoffice via 030-2076070 of backoffice@bmeopleidingen.nl