Opdrachtgevers aan het woord

Bij ons meest recente klanttevredenheidsonderzoek (via Kiyoh) scoorden wij bij onze cursisten een gemiddeld cijfer van 8,6 en zou 96% BME Opleidingen aanbevelen voor het volgen van een cursus. In totaal werden er voor deze KTO 28 beoordelingen ontvangen. Meest positieve punten: snel, betrouwbaar, goede service, vakmanschap docenten en kwaliteit. Verbeterpunten waren: prijs (BME Opleidingen is inderdaad geen prijsvechter, wij kiezen voor kwaliteit), garantie (het geven van een slagingsgarantie).

Opdrachtgever

Recensie

G-Ned B.V.

dhr. B. Jansen, directeur

BME Opleidingen heeft net als G-Ned kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. De keuze voor BME als preferred supplier op het gebied van opleidingen is dan ook niet meer dan logisch.

Conclusion Learning Centers

mevr. H. Wammes, vakgroep lead leveranciersmanagement

Wij kopen al jaren naar tevredenheid trainingen bij BME in. Onze deelnemers waarderen de trainingen gemiddeld met een 8,3.

Eneco Installatiebedrijven

dhr. I. Kuijper, coördinator opleidingen

BME Opleidingen ontzorgt ons op een erg prettige manier en acteert bij vragen zeer coöperatief. Hierover wil ik mijn waardering uitspreken.

Rijksoverheid,

medewerker

Zeer verhelderende cursussen! De goede mogelijkheden om door te vragen en te discussiëren geven de cursussen veel meerwaarde.

ZPITS B.V.

mevr. Z. Porcelijn, directeur 

BME Opleidingen is snel, flexibel en beschikt over goede docenten.

Jeffrey

Werd snel geholpen en kon snel op cursus alles werd goed en duidelijk uitgelegd bedankt voor een mooie week.

dhr. L.J.  Koene

De leraar top en de lunch is top.

dhr. O.  Yalcin

Fijne wijze van kennis overdracht tijdens de cursus.

SGI Compliance b.v.

dhr. R. Bos, directeur

Fijn om zo'n betrouwbare partner te hebben voor het opleiden van mijn mensen. Zowel op het gebied van asbest, IHM als Chroom-6.