Overname BME Opleidingen

nieuws: 10 december 2019

Teamplayer neemt BME Opleidingen over van Shield Group / Kiwa Compliance International bv.

Op 9 december 2019 heeft Teamplayer Beheer BV BME Opleidingen BV uit Vianen overgenomen van de Shield Group. Hiermee wordt een onafhankelijk opleidingsinstituut gecreëerd, dat niet langer gebonden is aan adviesbureaus of onderzoekslaboratoria. De bedrijfsmanager Oebele Struijk zal tevens mee participeren als mede-eigenaar.

Harry Vonk, eigenaar van Teamplayer Beheer BV, wil het aanbod van BME Opleidingen met het bestaande team van backoffice-medewerkers en trainers innoveren en uitbreiden: “BME loopt al 35 jaar voorop binnen de markt van opleidingen op het gebied van veiligheid en milieu. We willen met de vertrouwde passie en kwaliteit een nog breder scala aan resultaatgerichte opleidingen gaan bieden. Doordat we niet langer gebonden zijn aan adviesbureaus of laboratoria kunnen wij de klant met een nog beter aanbod-op-maat bedienen.”

Meer nieuws over de overname en plannen van BME Opleidingen zal worden gecommuniceerd via  www.bmeopleidingen.nl en via LinkedIn. 

Over BME

BME Opleidingen is een opleidingsinstituut met 35 jaar ervaring op het gebied van veiligheid en milieu. Het opleidingsinstituut is gespecialiseerd in cursussen en persoonscertificering voor de asbestbranche, cursussen over bouw, sloop, riolen, veiligheid en verontreinigde grond. De  ervaren, enthousiaste docenten zijn echte specialisten. Zij geven praktijkgerichte opleidingen, instructies en trainingen voor verschillende functieniveaus. Het uitgebreide open-inschrijvingsprogramma voor cursussen wordt gegeven op de locaties in Nieuwegein en Delft. Maar bijna alle cursussen zijn ook volledig of gedeeltelijk in-company mogelijk.

Over Teamplayer

Met een jarenlange ervaring in de asbestbranche, verzorgt Teamplayer op basis van wederzijds vertrouwen professionele en innovatieve trainingsconcepten. Het doel is om een praktisch werkbare situatie te creëren waarin de perfecte balans bestaat tussen de commerciële belangen, het contact met de klant, de goede werksfeer, veiligheid en persoonlijke ontplooiing van de medewerkers. Snel, doeltreffend en op maat.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met BME Opleidingen:
Tel. 030 - 207 6070, of via backoffice@bmeopleidingen.nl