Permanente Educatie klassikaal ADK

Personen die een certificaat hebben en dot willen verlengen volgen een traject van Permanente Educatie.

 

Vanaf januari 2023 geldt voor het DIA / ADK-persoonscertificaat dat verlenging van het certificaat plaatsvindt door het behalen van Permanente Educatie.

BME Opleidingen ontzorgt je graag volledig op het gebied van Permanente Educatie. Naast een volledig digitaal leerplatform, bieden wij ook de mogelijkheid om klassikale bijeenkomsten te volgen. Door het volgen van een ochtend- of middagprogramma kun je zo ook PE-punten verzamelen. 

  • Indien je je als certificaathouder inschrijft voor een PE-activiteit, PE-traject dan wel een jaarabonnement PE afsluit, is dit onder de volgende voorwaarden:
    1. je hebt de mogelijkheid gehad het PE-reglement van ASCERT voor je persoonscertificaat / persoonscertificaten door te nemen en accepteert deze: te vinden via de downloads op de volgende pagina: Wat zijn PE punten en hoeveel punten zijn vereist? | Ascert
    2. je hebt de mogelijkheid gehad het PE-reglement en gedragsregels van BME Opleidingen door te nemen en accepteert deze: PE-reglement en gedragsregels

 

Permanente Educatie ochtend ADK

 

PE klassikaal ADK programma (4 PE punten): € 250,00 

van 08:00 - 12:15 uur

Gratis voor Mix abonnementen

 *Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

.

Aanvullende informatie

  • 25-04-2023
  • 13-09-2023
  • 13-11-2023
  • *

Voor de ADK:

Omschrijving: (leerdoelen)

Deel 1: Arboregeling 4:27;  Nederlandse taal en interpretatie;

Deel 2: Bouwbesluit 2012; AVB-2005; communicatie

Deel 3:Beoordeling foute rapportages; nabespreken (relevantie van fouten); communicatie.

Deel 1: Na afloop van de cursus heeft de deelnemer kennis van de voorschriften behorend bij het proces-certificaat asbestinventarisaties, Arboregeling 4:27, en de interpretatie hiervan. Kennis van de Nederlandse taal wordt hierin meegenomen.

Deel 2: Na afloop van de cursus heeft de deelnemer kennis van de geldende regels uit het Bouwbesluit 2012 en het AVB-2005. De wijze van communiceren naar DIA’s en inventarisatiebureaus wordt aan de hand van praktische voorbeelden getoond.

Deel 3: Na afloop van de cursus heeft de deelnemer kennis relevante en minder relevante fouten die gemaakt kunnen worden in rapportages.