Permanente Educatie DIA klassikaal

Personen die een certificaat hebben en dit willen verlengen volgen een traject Permanente Educatie.

 

Sinds januari 2023 geldt voor het DIA-persoonscertificaat dat verlenging van het certificaat plaatsvindt door het behalen van Permanente Educatie.

BME Opleidingen ontzorgt je graag volledig op het gebied van Permanente Educatie. Naast een volledig digitaal leerplatform, bieden wij ook de mogelijkheid om klassikale bijeenkomsten te volgen. Door het volgen van een ochtend- of middagprogramma kun je zo ook PE-punten verzamelen. U kunt deze sessie los boeken of als onderdeel van uw PE-mix-abonnement.

  • Indien je je als certificaathouder inschrijft voor een PE-activiteit, PE-traject dan wel een jaarabonnement PE afsluit, is dit onder de volgende voorwaarden:
    1. je hebt de mogelijkheid gehad het PE-reglement van ASCERT voor je persoonscertificaat / persoonscertificaten door te nemen en accepteert deze: te vinden via de downloads op de volgende pagina: Wat zijn PE punten en hoeveel punten zijn vereist? | Ascert
    2. je hebt de mogelijkheid gehad het PE-reglement en gedragsregels van BME Opleidingen door te nemen en accepteert deze: PE-reglement en gedragsregels

 

Permanente Educatie DIA

 

PE klassikale sessie DIA (4 PE punten): € 250,00*

Onderwerp: Zorgvuldig en duidelijk rapporteren

 

Cursusdata:

18-12-2023 van 07:45 tot 12:00 uur te Vianen


Gratis voor personen met een mix abonnement

 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar

backoffice@bmeopleidingen.nl


*Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

.

Permanente Educatie DIA

 

Onderwerp: Zorgvuldig en duidelijk rapporteren

Korte omschrijving:

De cursus is opgedeeld in 4 delen die gezamenlijk klassikaal 4 uur duren.

Deel 1: Na afloop van de cursus heeft de deelnemer meer inzicht in de voorschriften behorend bij het proces-certificaat asbestinventarisaties, Arboregeling 4:27, en de interpretatie hiervan. Kennis van de Nederlandse taal wordt hierin meegenomen.

Deel 2: Na afloop van de cursus heeft de deelnemer kennis van de geldende regels uit het Bouwbesluit 2012 en het AVB-2005. De wijze van communiceren naar ADK-ers van omgevingsdiensten en de klant wordt aan de hand van praktische voorbeelden getoond.

Deel 3: Na afloop van de cursus heeft de gezien welke fouten gemaakt worden. Tevens kan de kandidaat deze fouten voorkomen door beter te formuleren met in het achterhoofd dat een klant (leek) het rapport moet lezen en begrijpen

Deel 4: Na afloop van dit onderdeel weet de deelnemer waarop moet worden gelet tijdens rapporteren.