cursus Werkvoorbereider Asbest

Ben jij werkzaam als uitvoerder, projectleider, calculator of planner in de asbestbranche? Of wil je gaan werken bij een asbestbedrijf? Dan is het belangrijk om de ins en outs op het gebied van asbest te kennen. 

.

Werkvoorbereider Asbest

Kies hier uw locatie


Cursuskosten
Cursusprijs: € 225,00
Lunch: € 16,00 p.p.p.d. (optioneel, niet bij cursusprijs inbegrepen)

Mocht u geen gebruik willen maken van de lunch, laat dit ons dan per mail weten.

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

.

Aanvullende cursusinformatie Werkvoorbereider Asbest

  • Samenvatting
  • Leerdoelen (1)
  • Leerdoelen (2)
  • Entreecriteria
  • Verklaring deelname
  • Cursusduur

Ben jij werkzaam als uitvoerder, projectleider, calculator of planner in de asbestbranche? Of wil je gaan werken bij een asbestbedrijf? Dan is het belangrijk om de ins en outs op het gebied van asbest te kennen. Het is belangrijk om altijd up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen betreft de wet- en regelgeving. De asbestbranche is onderhevig aan vele wijzigingen en aanpassingen op het gebied van veilig werken. Het is dan ook verstandig om je regelmatig bij te scholen.

Tijdens deze 1-daagse cursus behandelen we onder andere de geschiedenis van asbest, zijn toepassingen, welke wet- en regelgeving van toepassing zijn op uw werkzaamheden, welke risico’s uw medewerkers lopen, hoe je veilig werken onderdeel kan laten worden van de bedrijfsvoering en het afronden van de administratieve werkzaamheden. Aan het eind van de cursusdag ontvangt u een “verklaring van deelname’’.