cursus Beoordelen Asbest Rapportages

Als controleur van opgestelde rapporten door onder meer inventarisatie bureaus of bijvoorbeeld eindcontrole laboratoria ligt er een grote verantwoordelijkheid op de controle van de inhoud van deze rapporten. Een problematiek die aandacht vraagt!

.

Beoordelen Asbest Rapportages

Kies hier uw locatie

Cursusprijs: € 235,00
Lunch: € 10,00 p.p.p.d. (let op, niet bij cursusprijs inbegrepen)


*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

.

Aanvullende informatie cursus Beoordelen Rapportages

  • Resultaat
  • Voor wie?
  • Leerdoelen (1)
  • Leerdoelen (2)
  • Cursusduur

Resultaat van de cursus

Na het volgen van deze cursus heeft de deelnemer meer inzicht in de diverse vormen van rapportage. Kent de relatie tussen diverse documenten. Herkent problemen. Herkent de brackets waartussen de diverse bedrijven manoeuvreren en weet hier mee om te gaan.

Als controleur van opgestelde rapporten door onder meer inventarisatie bureaus of bijvoorbeeld eindcontrole laboratoria, het zogeheten inventarisatie rapport of eindcontrole / vrijgaverapport, ligt er een grote verantwoordelijkheid op de controle van de inhoud van deze rapporten. Welke relaties bestaan er tussen deze rapporten? Waar gaat het fout in deze opgestelde rapporten? Wat is de relatie van de SMA-rt met een inventarisatie rapport en/of het eindcontrole rapport? Een problematiek die aandacht vraagt!