Chroom-6 cursus van start

nieuws: 3 oktober 2019

Vrijdag 27 september was het zover, een primeur voor BME Opleidingen en Kiwa Compliance. Tijdens een succesvolle en drukbezochte eerste cursus chroom-6 werd duidelijk dat de aandacht voor en interesse in chroom-6 groot is.

De aandacht voor chroom-6 is groot’, zo stelt Richard Bos, Hazmat expert van Kiwa Compliance.

Vooral de chroom-6 (of chromium-6) problematiek in Tilburg en NedTrain blijven hangen, die zijn veel in de media geweest. De blootstelling aan chroom-6 is levensgevaarlijk gebleken en had nooit mogen gebeuren.’ Zo stelt een serieuze, maar pragmatische Bos.

Eerder al organiseerde Kiwa Compliance een kennisevenement waarbij ze hun chroom-6 whitepaper presenteerden. ‘Dat stuk is geschreven in samenwerking met Dr. Marcel Brouns en Richard Bos’, vertelt BME Opleidingen manager Oebele Struijk. ‘Kwaliteit en echte, diepe kennis zijn voor ons als toonaangevend opleidingsinstituut van grote waarde.’ ‘Hier kan iedereen dan weer profijt van hebben tijdens onze cursus waarbij we ingaan in op een scala van vragen. Wat is het exact? En hoe komen we er op een verantwoorde manier vanaf?

De aandacht was groot met veel interactie. Een mooi gezelschap waarbij zelfs een con-collega aanwezig was, wat iets zegt over onze kennis, ervaring en reputatie in de branche. Het laat in ieder geval zien dat we met z’n allen achter het oplossen van het probleem staan en niet schromen om informatie te delen.’ Aldus Oebele Struijk van BME Opleidingen.

Benieuwd naar de volgende datum chroom-6 cursus? Kijk hier

Interesse in de Whitepaper chroom-6? Klik dan hier