cursus Chroom 6

We krijgen steeds meer inzicht in toepassingen van Chroom-6. De afgelopen 50 jaar is het op grote schaal gebruikt. Om de risico’s zo veel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat de mensen die in aanraking kunnen komen met chroom-6 weten hoe ze het kunnen herkennen, hoe dan te handelen en daarbij een duidelijk stappenplan kunnen volgen.

.

Chroom-6 / Zware metalen

Kies hier uw locatie

Cursusprijs: € 200,00
*Genoemde prijs is exclusief BTW

.

Whitepaper Chroom-6

Voorafgaande aan het ontwikkelen van de cursus heeft Kiwa middels de heren R. Bos en dr. M. Brouns een uitgebreide whitepaper Chroom-6 opgesteld met daarin de ins en outs van Chroom 6: toepassingen, herkennen, gevaren en ook de analysetechnieken.

Interesse in de Whitepaper chroom-6? Download hem dan hier of door op de afbeelding te klikken.

 

.

Aanvullende cursusinformatie Chroom-6

  • Chroom-6
  • Voor wie?
  • Leerdoelen
  • Resultaat
  • Verklaring deelname
  • Cursusduur

Samengevat

We krijgen steeds meer inzicht in toepassingen van chroom-6. De afgelopen 50 jaar is het op grote schaal gebruikt. Geheel ongestructureerd is deze kankerverwekkende stof in een zeer breed scala toegepast. Gezien de zeer schadelijke effecten van chroom-6 is de noodzaak om de blootstelling in kaart te brengen toegenomen. Om de risico’s zo veel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat de mensen die in aanraking kunnen komen met chroom-6 weten hoe ze het kunnen herkennen, hoe dan te handelen en daarbij een duidelijk stappenplan kunnen volgen.