Permanente Educatie overzicht

 

Vanaf januari 2023 geldt voor het DIA / ADK-persoonscertificaat dat verlenging van het certificaat plaatsvindt door het behalen van Permanente Educatie.

 

Permanente Educatie. Wat is essentieel?

  • Indien een certificaathouder zich inschrijft voor een PE-activiteit, PE-traject danwel een jaarabonnement PE afsluit is dit onder de volgende voorwaarden:
    1. je hebt de mogelijkheid gehad het PE-reglement van ASCERT voor je persoonscertificaat / persoonscertificaten door te nemen en accepteert deze: te vinden via de downloads op de volgende pagina: Wat zijn PE punten en hoeveel punten zijn vereist? | Ascert
    2. je hebt de mogelijkheid gehad het PE-reglement en gedragsregels van BME Opleidingen door te nemen en accepteert deze: PE-reglement en gedragsregels

Permanente Educatie ADK

 

PE ADK mix digitaal en klassikaal: € 385,00 

(8-12 punten, per jaar)


*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

.

Permanente Educatie DIA

 

PE DIA mix digitaal en klassikaal: € 385,00 

(8-12 punten, per jaar)


*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

 

Met het behalen van je PE-punten, blijft je persoonscertificaat geldig. Belangrijk is dus, dat je elk jaar je PE punten behaalt. Doe je dit niet, dan verloopt je certificaat en moet je de "basis"-opleiding en examen opnieuw doen. Middels PE vinden er geen examens meer plaats. Wel vindt er binnen PE-activiteiten toetsing plaats middels gesloten vragen om te beoordelen of de lesstof begrepen is of wordt er gewerkt aan een praktijkcasus.

Overgangsregeling van driejaarlijks Examen naar jaarlijkse bijscholing middels PE-punten

 

Lees meer over de overgangsregeling op: document overgangsregeling.

 

Voor meer info: lees de uitleg PE Asbest of bekijk onze leermethode.